Hvem er vi

Brokjærgaard er en femlænget stråtægt ejendom der ligger i Langerød i smukke og rolige omgivelser nær Fredensborg ved Langerød trinbræt, hvor vi i 1994 indrettede en hundepension i en af længerne.
I 1998 indrettede vi i en anden del af længerne en kattepension, hvilket vi blev opfordret til af en del kunder som fik passet deres hunde.

I 2015 moderniserede vi pensionen i henhold til Ny Bekendtgørelse om Erhvervmæssig drift af Hundepension, og af samme grund byggede vi en ny længe, også med butik med fryserum til salg af BARF og tilhørende foderprodukter. 

Pensionen er godkendt af Fødevarestyrelsen og underlagt Bekendtgørelsen om erhvervsmæssigt hundehold. 2. gange årligt bliver pensionen dyrlæge kontrolleret og 1. gang årligt foretages en uanmeldt kontrol af Fødevarestyrelsen.

Brokjærgaard Hundepension er godkendt af Fødevarestyrelsen i h.h.t. Bekendtgørelse nr.132 af 26. Feb. 2018 om erhvervsmæssig drift af Hundepension m.v.. Yderligere info se www.findhundesmiley.dk

Lisbet Ramsing har arbejdet med hunde som trimmer fra 1970.
I ca. 20 år havde Lisbet sin egen salon i Rungsted.
Fra 1984 har Lisbet sammen med sin mand Jens været opdrætter, samt træner og udstiller.
Lisbet har for sit virke i hundesport ligesom Jens, modtaget Dansk Kennel klubs hæderstegn i guld. De er begge dommere på mange hunderacer, og de har igennem årene dømt hundeudstillinger rundt om i det meste af verdenen. Jens har opdrættet Berner Sennen hunde siden 1970, og sammen med Lisbet vundet mange verdensudstillinger m.m.
Pensionen er godkendt som praktiksted af de tekniske skoler,
for unge der ønsker en uddannelse som veterinærsygeplejerske,
dyrepasser m.v. Lisbet har selv haft katte fra barnsben.
Vi er 3-4 piger der passer hundene og kattene,
hvor vi skiftes til at tage en formiddag eller en eftermiddagsvagt.

BARF/hundefoder sælges også ud af pensionen til meget konkurrencedygtige priser.